Thursday, 19 September 2013

Kau Kekasih Gelapku


KAU KEKASIH GELAPKU - Que Sera Sera 
HARGA: RM 23.00 (Semenanjung) / RM26.00 (Sabah/Sarawak)
ISBN: 978-967-11925-5-9
MUKA SURAT: 576
** Diskaun RM2.00 setiap satu untuk pembelian online dan postage adalah percuma.
***Dapatkan keychain untuk 300 pembeli online yang terawal

Sinopsis:

Kata Addi, Rihanna gadis pelik. Kata hati Rihana, pelik itu memang sudah sinonim dengan dirinya kerana dia bukan gadis biasa. Dia gadis luar biasa yang berkawan dengan ‘hantu cantik’.

Di dunia manusia, Rihanna memilih Addi. Di dunia gelap, dia harus memilih antara Darius ataupun Ryuu, dua ‘hantu kacak’ yang sentiasa berperang merebut dirinya.

Saat hati Rihanna mula menyayangi Addi, cintanya dikhianati. Addi menduakan dia tanpa sepatah kata sehingga dia jadi lemah tak bermaya.

“Abang bukan sengaja nak kecewakan Hanna.”- Addi

“Jangan hampiri aku, Addi! Kau akan mati kalau kau terus dekat pada aku!”- Rihanna

Darius datang menjadi penyelamat. Ingatan Rihanna dihilangkan demi keselamatan. Rihanna lupa siapa Addi, lupa kehidupannya di dunia manusia dan dia dilarikan ke dunia yang gelap.

"Kau milik aku, Rihanna. Selama-lamanya. Tak mungkin kau bersama dia!" ~ Darius

Hilangnya Rihanna, muncul Ayuna yang mirip wajahnya. Terperangkap dengan rindu Addi pada Rihana dan buruan Darius, Ayuna memikat Shaqir sebagai pelindungnya. Tapi mampukan Shaqir melindungi Ayuna dari kuasa magis?

“Yuna.. jadi isteri aku. Kita mulakan hidup baru jauh daripada semua kegilaan ni!.”~ Shaqir

Ke manakah Rihanna menghilang sehingga Addi jadi sasau mencarinya? Siapakah Ayuna sebenarnya? Adakah dia Rihanna yang hilang? Berjayakah Addi mendapatkan semula cintanya? Semuanya akan terjawab dalam kisah cinta bersegi-segi antara dua dunia berbeza ini. Karya bergenre dark fantasy romance ini akan mengupas segalanya.

** Akan berada di office Idea Kreatif pada 28 Sept nanti. Jangan ketinggalan untuk mendapatkannya.

******

Untuk pesanan, sila hubungi ejen berikut:

SARINAH AINI (Facebook)
Emel: kuntilanak.sari@yahoo.com

8 comments:

  1. Akn ada kt kedai2 tk ? Ke hanya kt idea kreatif je !

    ReplyDelete
    Replies
    1. akan ada di semua kedai utama mcm minerva (jln TAR), popular, kedai buku 1Malaysia...byk lagi arr kedai seluruh mesia :D

      Delete
  2. Nak tahu nnt rihanna ngn spa !??nk addi please

    ReplyDelete
  3. Tengah baca KKG ..bwu bape page..mm..besh gak novel neyh..

    ReplyDelete
  4. cari merata tak jumpa. camna nk beli online?

    ReplyDelete

@Que Sera Sera |