Friday, 27 December 2013

Fantasi Cintaku




Ini projek baru yang saya tengah usahakan. Kompilasi ni akan saya print sendiri. Jadi saya perlukan 500 pembaca yang sudi pledge untuk beli. Kalo tak, tak berbaloi kut saya nak print.

Sila tinggalkan emel dlm ruang komen. Kalu dah LIKES kat Grup Que Sera Sera, tak perlu tinggalkan emel kat sini.

10 comments:

  1. insyaAllah next year...doakan ya :D

    ReplyDelete
  2. Like...like..like hehee... nurizz_wo@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. bila nk terbit hatiku di curi lanun?? best lah citer dia..

    ReplyDelete
  4. Jika dah siap dalam versi cetak pls inform ye Sera... Saya nak order.....

    ReplyDelete
  5. Saye pown..please email me at fendi_uda@yahoo.com..syew nk beli

    ReplyDelete
  6. Bila nk keluar citer Hatiku Dicuri Lanun versi cetak ? Citer dia memang awsome . Teruskan usaha dlm membuatkan citer yang awsome lagi .. Ganbatte kunasai Que - Kun

    - Eika -

    ReplyDelete

@Que Sera Sera |