Thursday, 24 July 2014

Suamiku Orang Muda

projek lama QSS yang diberi nafas baru dan tajuk baru. nak baca updates and entry, sila ke fan page ya.
























“Okey.” Sepatah tu aje dia mampu cakap

“Okey?” Rashdan tanya dengan muka pelik. “Apa yang okey?”

“Okey la...saya...saya...” Erza tiba-tiba tergagap. Dahi rasa berpeluh-peluh. Kenapa payah pula dia nak cakap yang dia setuju kahwin dengan Rashdan?

“Setuju kahwin dengan saya?” Tapi Rashdan segera lengkapkan ayat dia sambil tersenyum.

Erza telan air liur pandang Rashdan. Perlahan-lahan kepala dia angguk. Tu pun macam teragak-agak. Cuak punya pasal.

Best Friend Ke? #12

Entri ni kali pertama sy siarkan kat fan page Que Sera Sera. Kalo nak update cepat, sila LIKE page tu. Sbb sy culas sket nak update entri kat blog ni...hehehe. Kalau tak bleh nak baca, mmg kena baca kat fan page. jemput beraya kat saya ya :D



@Que Sera Sera |